Compania care administreaza site-ul www.mobila-tapiterie.ro, denumit in continuare Mobila si Tapiterie, este SCM Mobila si Tapiterie, numita in continuare Cooperativa Mobila si Tapiterie, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/1805/1991.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Cooperativa Mobila si Tapiterie isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Termeni si conditii de utilizare" din subsolul site-ului.

Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate pe site sau arhiva din continutul site-ului, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita pe site-urile respective.

Site-ul www.mobila-tapiterie.ro este proprietatea Cooperativei Mobila si Tapiterie, o societate inregistrata in Romania. Cooperativa Mobila si Tapiterie este inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/1805/1991.

1. Dreptul de autor
Intregul continut al site-ului Mobila si Tapiterie - imagini, texte, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Cooeprativei Mobila si Tapiterie si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al Cooperativei Mobila si Tapiterie a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

2. Accesul la informatiile de pe site
Cooperativa Mobila si Tapiterie garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul Mobila si Tapiterie si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde / revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Mobila si Tapiterie fara acordul prealabil scris al acesteia.


3. Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser
Site-ul Mobila si Tapiterie este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea Mobila si Tapiterie nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. Cooperativa Mobila si Tapiterie nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului Mobila si Tapiterie.

4. Litigii si dispozitii finale
Orice alta problema cauzata de produsele/serviciile prezentate pe Mobila si Tapiterie sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Romania, partile alegand competenta instantelor de pe raza judetului/orasului. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri (nu, se va inlocui cu proceduri) odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii.

News

L   when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard...