30 Oct 2012

 • Mobila realizata din lemn masiv exprima eleganta si rafinament. Aceasta ofera un confort deosebit, fie ca este vorba de mobila pentru propria locuinta sau pentru spatiile publice, creeaza o atmosfera exclusivista in locurile unde este prezenta.

  Din lemnul masiv se pot fabrica diverse tipuri si piese de mobilier: mobilier pentru spatii publice, mobilier pentru restaurante, mobilier pentru hotel, mobilier bucatarii, mobilier tapitat, mobilier pentru sufragerii, mobilier pentru dormitoare, biblioteci, mese, scaune, tabureti tapitati cu piele ecologica sau material textil, fotolii, scaune pentru salile de spectacole sau conferinte, mobilier pentru birouri, piese mici de mobilier, plafoane si lambriuri pentru pereti, cache radiatoare, usi masive din lemn si ferestre.

  O diversitate mare de scaune se pot realiza din lemn masiv, utilizandu-se in combinatie cu lemnul si alte materiale precum pielea ecologica sau tapiteria/ materiale textile, diverse nuante si culori: scaune normale, scaune cu spatar inalt, scaune elegante, scaune stil, scaune inalte de bar, scaune cu brate, cu elemente curbate, tabureti.

  Scaunele realizate din lemn masiv sunt trainice, au o rezistenta indelungata in timp si sunt apreciate pentru designul si pentru calitatea materialelor din care sunt realizate.
  Sunt piese de mobilier care pot fi prezente fie in propria locuinta, intr-un living, sau in spatii publice precum: bucatarii, sufragerii, living-uri, holuri, restaurante, cafenele, pub-uri, hoteluri, biblioteci sau sali de lectura, sali de spectacole sau sali de conferinte.

  Mesele, masutele din lemn masiv pot fi realizate utilizandu-se si alte materiale in structura lor precum: MDF (Medium Density Fiberboard) furniruit si sticla.
  Utilizarea meselor cuprinde o arie larga, atat pentru locuinte proprii cat si pentru spatiile publice: bucatarii, sufragerii, living-uri, holuri, terase, balcoane, restaurante, birouri, sali de conferinte, baruri, pub-uri sau cafenele, etc.

  Prin faptul ca exista multe modalitati de prelucrare a materiei prime, a lemnului masiv, putem acoperi o gama larga de modele pentru mobilierul din lemn masiv, si nu in ultimul rand, gusturile celor care aleg mobilierul din lemn masiv, mobilierul trainic.

Info Centru

Mobilier din lemn masiv Mobila din lemn masiv exprima eleganta si rafinament. Totodata ofera un confort deosebit, creeand o atmosfera exclusivista, fie ca este vorba despre mobila pentru casa sau pentru birou sau pentru spatii publice . Din lemnul masiv se pot fabrica diverse tipuri si piese de mobilier : mobilier pentru spatii publice , mobilier pentru restaurante ,...