23 Jan 2013

  • Aceasta perioada incepe in anul 1660 si se incheie in 1668, industria mobilei dezvoltandu-se semnificativ in acea perioada.


    Nucul, fagul si lemnul de maslin inlocuiesc stejarul, diversitatea decoratiunilor se dezvolta fata de perioada anterioara, acestea fiind realizate prin intarsii in nuc cu diferite varietati de lemn, fildes si os, avand o paleta coloristica diversificata.
    Panourile decorative in forma octogonala sunt o caracteristica a acestui stil iar infrumusetarea si acoperirea acestora se realizeaza folosind aurul si argintul.


    Ca si notati putem vorbi despre biblioteca pentru carti, biroul, patul de zi, oglinzile, si sertare la vedere (fara sa fie acoperite de usi).

Info Centru

Mobilier din lemn masiv Mobila din lemn masiv exprima eleganta si rafinament. Totodata ofera un confort deosebit, creeand o atmosfera exclusivista, fie ca este vorba despre mobila pentru casa sau pentru birou sau pentru spatii publice . Din lemnul masiv se pot fabrica diverse tipuri si piese de mobilier : mobilier pentru spatii publice , mobilier pentru restaurante ,...