17 Oct 2012

 • Putem gasi multe utilizari pentru lemnul masiv, fie ca vorbim de un spatiu public fie ca vorbim de un spatiu privat. Lemnul masiv poate fi utilizat la imbracarea peretilor cu lambriuri speciale, sau pentru tavanele incaperilor sub forma de plafoane moderne care se monteaza si se intretin usor. Amenajarile speciale cu lemn masiv vor schimba imaginea spatiului prin rafinamentul si eleganta lucrarilor!

  Echipa noastra de specialisti va sta la dispozitie!

  De ce scara din lemn masiv? Alegerea perfecta pentru amenajarile interioare!
  Key point-ul alegerii unei scari cu trepte din lemn este atributul estetic. E un material viu, cu un aspect foarte placut, se prelucreaza usor, prezenta lui in orice incapere inspirand caldura.

  Ce lemn alegem? Dar culori? Pentru realizarea unei scari masive din lemn putem folosi orice specie de lemn indigen (stejar, brad, molid, fag, salcam, cires, etc.), cat si lemn din esente exotice, depinde de preferintele Dvs. Din punct de vedere coloristic exista doua variante: alegeti culoarea naturala a lemnului sau colorati scarile cu produse specifice pentru lemn.

  Investitia intr-o scara trainica, din lemn masiv; Valoarea difera in functie de lemnul utilizat la fabricarea scarii cat si de alte servicii adiacente pentru finisare.

  Cum alegem modelul scarii din lemn? In functie de dorinta Dvs., de spatiul de care dispuneti si de specificul acestuia, poate fi locuinta sau institutie publica, putem genera modelul de scara care sa vina in intampinarea asteptarilor Dvs.

  Varsta lemnului masiv; Principalul factor care poate prelungi sau scurta durata de viata a lemnului masiv este modul de intretinere si utilizare. Pentru a prelungi durata de viata a lemnului masiv, este recomandat ca la un anumit interval de timp sa fie realizate lacuirile cu substante speciale si diverse tratamente.

Info Centru

Mobilier din lemn masiv Mobila din lemn masiv exprima eleganta si rafinament. Totodata ofera un confort deosebit, creeand o atmosfera exclusivista, fie ca este vorba despre mobila pentru casa sau pentru birou sau pentru spatii publice . Din lemnul masiv se pot fabrica diverse tipuri si piese de mobilier : mobilier pentru spatii publice , mobilier pentru restaurante ,...