• Mobilier din lemn masiv
  Mobila din lemn masiv exprima eleganta si rafinament. Totodata ofera un confort deosebit, creeand o atmosfera exclusivista, fie ca este vorba despre mobila pentru casa sau pentru birou sau pentru spatii publice.

  Din lemnul masiv se pot fabrica diverse tipuri si piese de mobilier: mobilier pentru spatii publice, mobilier pentru restaurante, mobilier pentru hotel, mobilier bucatarii, mobilier tapitat, mobilier pentru sufragerii, mobilier pentru dormitoare, biblioteci, mese, scaune, tabureti tapitati cu piele ecologica sau material textil, fotolii, scaune pentru salile de spectacole sau conferinte, mobilier pentru birouri, piese mici de mobilier.

  Mesele, masutele din lemn masiv pot fi realizate utilizandu-se si alte materiale in structura lor precum: MDF furniruit si sticla.
  Mesele se pot utiliza in locuintele proprii dar si in spatiile publice: in sufragerii, living-uri, terase, balcoane, holuri, restaurante, sali de conferinte, baruri, pub-uri sau cafenele, etc.

  O diversitate mare de scaune se pot realiza din lemn masiv, utilizandu-se in combinatie cu lemnul si alte materiale precum pielea ecologica sau tapiteria, diverse nuante si culori: scaune normale, scaune cu spatar inalt,  scaune elegante, scaune inalte de bar, scaune cu brate, cu elemente curbate, scaune stil, tabureti.

  Scaunele realizate din lemn masiv au o rezistenta indelungata, fiind foarte apreciate pentu designul si pentru materialele de calitate foarte buna. Sunt piese de mobilier ce pot fi utilizabile in locuintele proprii sau in spatii publice precum: restaurantele, hotelurile, salile de spectacole sau de conferinte.
  Posibilitatile de prelucrare a lemnului masiv sunt foarte variate, acoperind astfel o gama mare de modele, tipuri de mobilier si nu in ultimul rand, gusturile celor care aleg mobilierul din lemn masiv.

  _______________________________________________________________________________________________________________________


  Scarile din lemn masiv

  Putem gasi multe utilizari pentru lemnul masiv, fie ca vorbim de un spatiu public fie ca vorbim de un spatiu privat.
  Lemnul masiv poate fi utilizat la imbracarea peretilor cu lambriuri speciale, sau pentru tavanele incaperilor sub forma de plafoane moderne care se monteaza si se intretin usor.
  Amenajarile speciale cu lemn masiv vor schimba imaginea spatiului prin rafinamentul si eleganta lucrarilor!

  Echipa noastra de specialisti va sta la dispozitie!

  De ce scara din lemn masiv? Alegerea perfecta pentru amenajarile interioare!
  Key point-ul alegerii unei scari cu trepte din lemn este atributul estetic.
  E un material viu, cu un aspect foarte placut, se prelucreaza usor, prezenta lui in orice incapere inspirand caldura.

   

  Ce lemn alegem? Dar culori?
  Pentru realizarea unei scari masive din lemn putem folosi orice specie de lemn indigen (stejar, brad, molid, fag, salcam, cires, etc.), cat si lemn din esente exotice, depinde de preferintele Dvs.
  Din punct de vedere coloristic exista doua variante: alegeti culoarea naturala a lemnului sau colorati scarile cu produse specifice pentru lemn.

  Valoarea investitiei
  Valoarea difera in functie de lemnul utilizat la fabricarea scarii cat si de alte servicii adiacente pentru finisare.

  Cum alegem modelul scarii din lemn?
  In functie de dorinta Dvs., de spatiul de care dispuneti si de specificul acestuia, poate fi locuinta sau institutie publica, putem genera modelul de scara care sa vina in intampinarea asteptarilor Dvs.

  Varsta lemnului masiv
  Principalul factor care poate prelungi sau scurta durata de viata a lemnului masiv este modul de intretinere si utilizare.
  Pentru a prelungi durata de viata a lemnului masiv, este recomandat ca la un anumit interval de timp sa fie realizate lacuirile cu substante speciale si diverse tratamente.

  _______________________________________________________________________________________________________________________

  Trendul in domeniul mobilier pentru 2012: lemn masiv si culori pastelate

  Mobilier pentru interioare, pentru saloane si holuri pana la mobila pentru birouri si pentru spatii comerciale, toate create special din lemn masiv, cu o deosebita atentie si precizie.

  Trendul pentru anul 2012 in materie de mobila este revenirea la mobilierul din lemn masiv in culori pastelate. Ca noutate, fata de anii anteriori, a revenit puternic productia de lemn masiv si finisajele ce protejeaza mai bine culorile.

  _______________________________________________________________________________________________________________________

  AMENAJARI INTERIOARE
  :

  Lambrisari cu lemn masiv fie cu panouri furniruite a peretilor odinioara zugraviti, aduce ambientului o nota de eleganta si modern, care incanta simturile.

  Lucrare realizata: Lambrisari efectuate la Ministerul de Justitie.

   

  Plafoane din lemn: sunt alternativa moderna usor de montat si de intretinut fata de cele obtinute prin varuire.

  Lucrare realizata: Plafoane realizate la Camera de Comert si Industrie a Romaniei.

   

  Scari interioare: completeaza mobilierul integrandu-se incintei in care sunt plasate; pot fi prevazute cu bara de protectie optional si cu spatiu de odihna obligatoriu.

  Lucrare realizata: Sala de lectura V.Madgearu.

   

  Usi: asigura intimitatea spatiului de habitat demarcand limita dintre lumea exterioara si cea

  din interior, fiind un component al intregului ansamblu mobilier cu care este prevazuta casa ta.

  Lucrari realizate: Usi masive din lemn, realizate pentru Institutii, restaurante.

   

  Ferestre: "porti" de lumina si aer pentru interiorul locuintei, si care ne permit sa comunicam tacit cu lumea exterioara ce ne inconjoara ori de cate ori dorim s-o facem.

   

  Mochetari: poti sa intregesti confortul prin aplicarea unei mochete, aleasa dupa gustul tau si in care piciorul se afunda, inconjurat fiind  de un "nor" pufos si racoros cand canicula ne agaseaza si calduros in anotimpurile reci.

   

  Galerii: de diferite forme, drepte sau rotunjite, simple sau sculptate, clasice sau moderne, o gama foarte variata iti sta la dispozitie pentru a alege.

   

  Perdele: imbraca, si gatesc casele noastre precum voalul o mireasa fericita.

  Servicii ce pot fi efectuate: croit si cusut perdele.

   

  Sali de Conferinta:

  Spatiul ideal pentru intilniri, in vederea comunicarii cu parteneri de afaceri sau pentru desfasurarea a diferite evenimente. Confortul Salii iti ramane ampretat si dupa terminarea actiunii la care tocmai ai participat si desi Sala s-a golit iti vine sa mai zabovesti.

  Lucrare realizata: Sala de Conferinta a Ministerului Justitiei.

   

  Sali de teatru:

  Un cadru foarte complex: confortabil, modern, elegant care te intampina cu caldura si mult respect sa te bucuri de actul artistic la care urmeaza sa fi partas; este definitia salilor de teatru realizate de catre noi la Teatrul Odeon.

   

  MOBILIER  DIN LEMN  MASIV

  Mobilier personalizat - camere pentru copii

  Mobilier  masiv

  Optiuni pentru sistemul buy-back.

   

  RECONDITIONARI

  Mobilier vechi de valoare

  Tapiterii si retapitari mobilier de valoare

  Optiuni prin bursa de mobilier.

   

   

   

   

Info Centru

Mobilier din lemn masiv Mobila din lemn masiv exprima eleganta si rafinament. Totodata ofera un confort deosebit, creeand o atmosfera exclusivista, fie ca este vorba despre mobila pentru casa sau pentru birou sau pentru spatii publice . Din lemnul masiv se pot fabrica diverse tipuri si piese de mobilier : mobilier pentru spatii publice , mobilier pentru restaurante ,...