• SCM Mobila si Tapiterie s-a infiintat in anul 1959. In prezent este o societate cu capital privat, de grup, detinind 10 unitati de productie, 35 unitati de prestari servicii pentru populatie si 3 magazine de prezentare.

  Avand o traditie indelungata in producerea mobilei, mesterii nostri realizeaza o gama variata de mobilier, sufragerii, birouri, holuri, bucatarii, biblioteci. Deasemenea societatea noastra produce mic mobilier la comanda,
  mobilier de arta, canapele.

  SCM MOBILA SI TAPITERIE Bucuresti a fost infiintata in anul 1959 si este membra a Aliantei Cooperatiste Internationale si a Asociatiei Producatorilor de Mobila din Romania.

  Avand o bogata si lunga experienta in domeniul fabricarii, societatea noastra este capabila sa satisfaca cele mai exigente cerinte si gusturi ale clientilor, atat de pe piata interna cat si de pe cea externa.Societatea noastra produce mobilier din toate speciile de lemn indigen, cat si din esente exotice, in stiluri diverse cum ar fi stilul clasic, modern, rustic, precum si mobilier tapitat cu stofa, plus sau piele.

  In acelasi timp, dispunand de o dotare tehnica adecvata si personal muncitor cu inalta calificare, este capabila sa produca si sa comercializeze mobilier care se adreseaza tuturor segmentelor de pe piata, la preturi competitive.


  Politica de calitate mediu SSO • Informatii companie


  Adresa: Calea 13 Septembrie, Nr.93-95, Bloc 83-85, Sector 5
  Telefon: 021 .410.61.00 / 021 .410.63.34
  Fax: 021 .410.40.41


Info Centru

Mobilier din lemn masiv Mobila din lemn masiv exprima eleganta si rafinament. Totodata ofera un confort deosebit, creeand o atmosfera exclusivista, fie ca este vorba despre mobila pentru casa sau pentru birou sau pentru spatii publice . Din lemnul masiv se pot fabrica diverse tipuri si piese de mobilier : mobilier pentru spatii publice , mobilier pentru restaurante ,...