Compania care administreaza site-ul www.mobila-tapiterie.ro, denumit in continuare Mobila si Tapiterie, este SCM Mobila si Tapiterie Bucuresti, numita in continuare Cooperativa Mobila si Tapiterie, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/1805/1991.

Folosirea acestui site implica acceptarea politicii de confidentialitate de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acesteia. Cooperativa Mobila si Tapiterie isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Confidentialitate”.

Datele furnizate de Dvs. in cursul navigarii acestui web site pot fi utilizate de Cooperativa Mobila si Tapiterie si sunt prelucrate in scopul promovarii si imbunatatirii serviciilor sale.

Prin acordul Dvs. exprimat prin accesarea si utilizarea www.mobila-tapiterie.ro datele Dvs. cu caracter personal si orice alte informatii furnizate de Dvs. pot fi prelucrate si utilizate de Cooperativa Mobila si Tapiterie in orice activitati si scopuri legate de marketing cat si in scopul realizarii unui interes legitim al Cooperativei Mobila si Tapiterie, pentru constituire de baze de date si utilizarea acestora oricare ar fi ele.

Datele cu caracter personal furnizate de Dvs. constau din : informatiile referitoare la o persoana fizica sau juridica identificata sau identificabila.

Asemenea informatii cu caracter personal sunt numele, numarul de telefon, adresa de e-mail, orice informatie privind folosirea produselor si serviciilor Cooperativei Mobila si Tapiterie, cat si orice informatie furnizata de Dvs. care este prelucrata si introdusa in baza noastra de date.

Daca nu sunteti de acord cu conditiile de utilizare de catre Dvs. a web site-ului si a datelor cu caracter personal de catre Mobila si Tapiterie, nu mai utilizati acest web site.

Mobila si Tapiterie certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie, pe care le poti exercita printr-o cerere scrisa, semnata si datata, pe adresa Calea 13 Septembrie, Nr.93-95, Bloc 83-85, Sector 5, Bucuresti sau pe e-mail la adresa office@mobila-tapiterie.ro.

Pentru orice nelamurire cu privire la utilizarea site-ului www.mobila-tapiterie.ro cat si la prelucrarea datelor Dvs. cu caracter personal, puteti apela Serviciul Clienti al Cooperativei Mobila si Tapiterie la numarul de telefon 021 410 61 00.

De asemenea, prin accesarea si utilizarea site-ului www.mobila-tapiterie.ro  va exprimati acceptul in sensul primirii de telefoane , SMS-uri sau e-mail-uri pentru promovarea produselor/serviciilor oferite de Cooperativa Mobila si Tapiterie.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul Mobila si Tapiterie, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului Mobila si Tapiterie si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

 

Info Centru

Mobilier din lemn masiv Mobila din lemn masiv exprima eleganta si rafinament. Totodata ofera un confort deosebit, creeand o atmosfera exclusivista, fie ca este vorba despre mobila pentru casa sau pentru birou sau pentru spatii publice . Din lemnul masiv se pot fabrica diverse tipuri si piese de mobilier : mobilier pentru spatii publice , mobilier pentru restaurante ,...